Nástěnná police z mangového dřeva LABEL51 Firm

Nástěnná police z mangového dřeva LABEL51 Firm, šířka 40 cm

Dostupnost: 
1 669 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Věděli jste, že kombinace chladného industriálního kovu a organického, surově opracovaného dřeva spolu přímo dokonale souzní? Potvrzují tak stoprocentně teorii, že protiklady se přitahují ♥ Designéři tohoto kousku to moc dobře ví, a vytvořili tento neotřelý solitér, který ležérně a s nadhledem zútulní váš domov. Značka LABEL51 byla založena roku 2012. Jde o holandského výrobce nábytku, osvětlení a dekorací, který nabízí stylové kolekce plné unikátních a autentických produktů, které svým moderním, přesto však nestárnoucím designem, ozdobí každý interiér.

Prvotřídní Nástěnná police z mangového dřeva LABEL51 Firm, šířka 40 cm s jakostní značkou LABEL51 - toto zboží si můžete nechat poslat za úžasnou cenu 1139 Kč. Naše výhodné nabídky čekají právě na vás. NEPLAŤTE DOPRAVNÉ A BALNÉ, nabídka platí pro objednávky v hodnotě nad tisíc pět set korun. Záleží nám na tom, abyste ušetřili.

Parametry produktu: Nástěnná police z mangového dřeva LABEL51 Firm, šířka 40 cm

  • Název: Nástěnná police z mangového dřeva LABEL51 Firm, šířka 40 cm
  • Cena: 1139 Kč
  • Výrobce: LABEL51
  • Cena dopravy: 89.00 CZK
  • Poznámka k dopravě: WEDO
  • Dostupnost: in stock
  • :
  • :

Podobné produkty

Nástěnná police z mangového dřeva LABEL51 Firm, šířka 40 cm

Další produkty od výrobce

LABEL51

Nástěnná police z mangového dřeva LABEL51 Firm, šířka 40 cm co bereme od značky LABEL51 - toto zboží si můžete koupit téměř zdarma za 1029 Kč. Nabídku e-shopu pro vás připravuje tým odborníků. Oblíbený bonus, BEZPLATNÉ poštovné a balné, je poskytován pro objednávky nad 1500 Kč. Jasná úspora a k tomu spokojenost z nákupu, není proč váhat.

Možnosti dopravy a platby