Jaro doma i venku | Inspirujte se →
Bonami pro firmy | Objevte všechny výhody →
100 Kč pro vásRegistracePřihlášeníKošíkMenu
Uložit
ELO

10dílná sada nerezového nádobí a kuchyňského náčiní ELO

5 999 Kč
Garance nejlepší ceny
Viděli jste lepší cenu? Dejte nám vědět
Sledovat
Vyprodáno
Klikněte na Sledovat a my vás upozorníme, až bude produkt znovu ke koupi.
Nákup na splátky
Doprava zdarma od 3 000 Kč
365 dní na vrácení
7000+ výdejních míst
Máte dotaz?

Jsme tu pro vás.

Chat
ID produktu: 1435089

Popis produktu

Tato sada od německé značky ELO je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli 18/10 s nádobím s energeticky úsporným zapouzdřeným dnem, jenž umožní přípravu vašich oblíbených pokrmů s menší spotřebou proudu. Nejen, že odolávají teplotě až do 180°C, zároveň se i velmi snadno čistí.

Detailní obsah sady:
• nízký hrnec se skleněnou poklicí (průměr 14 cm, objem 800 ml),
• nízký hrnec se skleněnou poklicí (průměr 16 cm, objem 1,1 l),
• nízký hrnec se skleněnou poklicí (průměr 20 cm, objem 2,4 l),
• vysoký hrnec se skleněnou poklicí (průměr 24 cm, objem 5,1 l),
• rendlík (průměr 16 cm, objem 900 ml),
• napařovač (20 x 8 cm, objem 2 l),
• mísa (průměr 20 cm, objem 2,6 cm,
• odpěňovačka, lžíce a naběračka.

Při správném zacházení a údržbě vám poslouží dlouhou dobu. Proto jsme vám do bodů níže sepsali jak na to:
• Před prvním použitím zkontrolujte spodní část nádobí a varné desky, zda na nich nezůstaly nečistoty, nálepky a nerovnosti. Nejprve očistěte své nové nádobí horkou vodou a běžným prostředkem na mytí nádobí a následně 2–3krát vyvařte. Poté dobře osušte.
• Při vaření používejte pouze tepelně odolné plastové nebo dřevěné kuchyňské náčiní.
• Pokud jde o péči, tento materiál lze snadno čistit houbou nebo kartáčkem na mytí a jakýmkoli běžným čisticím prostředkem. Při odolnějším znečištění doporučujeme na chvíli odmočit. K čištění nepoužívejte žádné ostré nebo špičaté předměty, a to ani v případě silného znečištění. Vodní kámen lze pak odstranit pomocí octu. Nádobí můžete mýt i v myčce na nádobí. Je ale možné, ale to do jisté míry ovlivní nepřilnavé vlastnosti.
Tip na úsporu energie při vaření: Využívejte energii efektivně výběrem varné zóny, která nejlépe odpovídá velikosti hrnce/pánve, aniž by byla příliš velká. Vždy používejte varnou zónu, která odpovídá velikosti nádobí. Pokud je to možné, používejte při vaření poklici a umístěte nádobu do středu varné zóny.
Dobré vědět: Šroubované spoje se mohou časem uvolnit. Ty však lze snadno utáhnout pomocí běžného šroubováku.
• Zajistěte, aby se prázdné nádobí nepřehřívalo (pokud neobsahuje potraviny)- jelikož může dojít k poškození nepřilnavého povrchu. Zároveň by se kapalina nikdy neměla zcela odpařit. Pokud se i přesto nádobí přehřeje, místnost důkladně vyvětrejte.
• Úchytky a rukojeti, které nejsou vyrobeny z plastu, se mohou přehřát. Vždy používejte chňapky nebo podobné rukavice a nikdy nenechávejte horké nádobí bez dozoru. Skleněné poklice jsou tepelně odolné pouze do 180 °C a plastové části pouze do 150 °C. Nesmějí se používat v troubě. Výrobek není vhodný pro fritování.
Vezměte prosím na vědomí, že nevhodné tuky a oleje se při příliš vysoké teplotě připálí a zanechají na vašem nádobí černé usazeniny, které se obtížně odstraňují a nepříznivě ovlivňují nepřilnavé vlastnosti. Máslo a margarín obsahují vodu, sůl a mléčnou bílkovinu, a proto se rychle vznítí. Jsou proto vhodné pouze pro vaření při střední teplotě do 160 °C. Olej, normální tuky, přepuštěné máslo a čistý máslový tuk (bez vody a přísad) lze zahřát na 220 °C a jsou tak vhodné pro všechna smažená jídla, která nevyžadují nadměrné teploty vaření. Ztužené rostlinné tuky se začínají přepalovat až při 280 °C a jsou proto vhodné zejména pro smažení při vysokých teplotách až do 250°C.

Základní parametry

Počet kusů

10 ks

Vlastnost

S pokličkou

Materiál a péče

Materiál rukojeti

Nerez

Instrukce

Vhodné do trouby, vhodné pro indukci

Péče

Vhodné do myčky

Materiál

Nerez

Ostatní parametry

Materiál pokličky

Sklo

Číslo produktu

1435089

Hodnocení produktu

5Počet hodnocení (1)
51
40
30
20
10
Jak fungují recenze?